Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 mai 2018 a fost pus in aplicare Regulamentul UE 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice.
Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

 

Ce date prelucreaza Cabinet Individual de Psihologie Staicu Ana-Maria?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine.

Precizam ca datele tale: Nume, Telefon, CNP, Adresa E-mail, id Skpe, WhatsApp, vor fi utilizate doar in scop propriu, pentru comunicarea noastra cu tine in scopul relatiei terapeutice, pentru incheierea contractului terapeutic si pentru intocmirea documentelor fiscale (chitanta, factura).

Cabinet Individual de psihologie Staicu Ana-Maria se angajeaza să folosească datele personale ale pacientilor/clientilor sai numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii/pacientii sai în scopul derulării procesului terapeutic, în scopul întocmirii documentelor fiscale,

Datele se vor putea prelucra până la revocarea acordului, sau cât timp este necesar în ceea ce privește scopurile descrise mai sus.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Cabinet Individual de Psihologie Staicu Ana-Maria are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Colectarea datelor este realizata in scopuri legate de furnizarea serviciilor pe care le oferim si de informare. Prin transmiterea datelor dvs catre noi, va dati acordul ca acestea sa fie prelucrate in scopurile mentionate. In cazul in care nu doriti sa ne oferiti datele solicitate, vom fi in imposibilitatea de a va oferi serviciile noastre. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare, de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale si de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate prin legea amintita. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.